Magazin online de calitate?

Mai există vreun magazin online de calitate? Nu demult au făcut scandal ăia cu cristalele Swarovski și-au băgat la pușcărie niște românași de aveau magazine și la noi. căci vindeau marfă contrafăcută, la preț de marfă originală. că așa se face treaba pe la noi. Muncă puțină pentru cîștig mare. Contează că-i ilegal?
Acum aștept să-i văd pe ăștia de vând ochelari de soare și bașkeți, zice-se originali. Să-i vedem p-ăștia cum pică…

Și așa, acum mă întreb, o exista magazin online de calitate?
Ba bine că nu! Sunt, din toate domeniile chiar. Chiar zilele trecute căutam miere de muntă. Am găsit până la urmă. Corzi de chitară? E plin. A, că-s scumpe ca porcul? E partea a doua. Dar am găsit!

Ieri a trebuit să caut o supapă de evacuare rapidă, mă rugase un prieten să-i caut, că avea o lucrare la un client și nu a găsit așa ceva pe nicăieri. Așa e când te duci la magazinele astea de bricolaj. Niciodată nu găsești ceea ce cauți. Pierzi vremea ducându-te acolo și căutând ce-ți trebuie SINGUR, deoarece nu e niciun ciuciunghez d-ăla pe culoar, sunt toți parcă în spate, în depozit și joacă table sau trag vopsea pe nas, ce naiba or face ei.
În plus, îți faci și-un car de nervi, ajungi la client deja cu capsa pusă, ăla poate n-are de treabă și începe să te întrebe de lucrare… E greu, trebuie să te abții să nu-i dai cu levierul peste țurloaie.

Știind foarte bine cum e treaba, l-am ajutata pe om. Și-am găsit o grămadă de piese de calitate www.tehnovest.ro. Și cu ocazia asta știu și eu de unde să-mi iau când mi se mai strică ceva prin casă. Deoarece, toate consumabilele astea sunt ieftine. Și te țin doi ani. Furtun de apă? Maxim 5 ani. Ba avea Mariusică unele vechi, franțuzești, făcute prin anii 90. Bune și acum. Făcute din oțel de calitate nene. Plus cauciuc dur și țesătură groasă, să nu se rupă dacă o îndoi. Că așa se întâmplă cu furtunul de la apă. Mai ales cel de apă caldăî. Vine apa fierbinte pe el și se uzează rapid unde e strâns de tine, cu patentul. Căci n-ai și alt mops ca să-i ții contră. Și când strângi furtuinul, se răsucește la capăt.
Ăștia care v-ați făcut singuri prin casă una sau alta, știți în mod sigur despre ce vorbesc aici!

Și cu ocazia asta, după ce i-am zis omului unde să se ducă, am mai stat și m-am uitat pe site. L-am trecut și la site-uri favorite. Poze de înaltă calitate și piese de instalații.
piese

Cine s-ar fi gândit vreodată la asta? Și nu mă întrebați ce treabă au pozele în povestea noastră. Mi-am luat aparat foto, deci fotograful amator din mine e semi-bucuros. Am aparat numai ca până să ajung eu să fac niște poze superbe, mai durează. Nu-i greu însă, trebuie să ai perseverență.
Ca și la instalațiile astea sanitare. Știi că mai bine dau 100 lei pe o piesulică, dar ai certitudinea că aia nu se va strica nici la nepoți! Chiar, la noi cum e legea? Poți lăsa casa moșternire și după 99 de ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *