Materiale promotionale, forme de publicitate a daruirii

Deschiderea unui supermarket, a unei cofetarii sau desfasurarea campanile electorale mizeaza pe o forma generoasa de publicitate, publicitatea daruirii sau cea realizata cu obiecte promotionale.
Un pix sau o agenda cu insemnele partidului si numele candidatului nu pot fi interzise si sunt mult mai utile decat pliantele sau afisele. Daca afisele sau pliantele ajung la cos bucatele rapid, un pix bun si o agenda nu vor fi aruncate.
Mizati pe materiale promotionale, iar ele va aduc garantat succesul. Sa presupunem ca intentionati sa deschideti un supermarket sau un mall intr-o zona cu
vad comercial. Sa stiti ca de tigai care intra in pretul celorlalte produse s-a saturat toata lumea, dar un tricou din bumbac 100% inscriptionat cu numele unitatii dumneavoastra este cel mai bun mesager. Sa presupunem ca nu va permiteti sa dati tuturor tricouri, dar primilor 200 de vizitatori le puteti darui si veti avea o alta forma de publicitate, pe unde vor trece imbracati cu tricoul primit de la dumneavostra, ei va promoveaza in lume.
In plus, nu vreti sa auzi comentarii de tipul: “In afara de pliante, nici o sticla cu apa nu au dat…” sau “Ceva mai rau de-atat nu puteau alege.”
Cand daruiti la inceputul afacerii va exprimati bucuria ca ati reusit sa va finalizati proiectul si le impartasiti oamenilor acest gand impreuna cu obiectul promotional.
Nu este bucurie mai mare decat aceea de a darui lucruri utile si frumoase, multor oameni si sa le citesti multumirea din ochi.
Ar fi o idee ca magazinele de lux, care vand produse de firma sa-si premieze anual clientii fideli. In mod sigur s-ar duce vestea si clientii s-ar intrece in cumparaturi sa primeasca premiul:
un set fin pentru oameni fini si bauturi fine: sticluta din inox cu husa piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *