Mi-am luat carcasa metalica pentru Samsung Galaxy S7!

s7

Am facut economii si, dupa o prea indelungata asteptare, in cele din urma, am dat o caruta de bani pe telefonul inteligent la care visam de multa, multa vreme. Nu stiu daca eu insumi meritam cu adevarat, dar un astfel de smartphone ca al meu precis merita, asa ca mi-am luat și o carcasa metalica pentru Samsung galaxy s7 (cu spate acril).

Nu-i nimic complicat, desi suna putin pompos: carcasa metalica este un bumper aluminiu Samsung galaxy s7. Bumperul metalic (din aluminiu) cu design Luxury pentru Samsung Galaxy S7 reprezinta un fel de scut de protectie extrem de eficient impotriva socurilor, rama care inconjoara telefonul fiind din aluminiu, iar capacul din spate, dintr-un soi de material plastic rezistent care acopera si protejeaza carcasa telefonului impotiva zgarieturilor si a prafului.

Bumperul metalic cu protectie spate are grosimea de doar 0,7 mm. Pe stoc exista mai multe culori, la alegere: doua neutre, negru si alb, dar si o culoare speciala, gold (auriu). Capacul de protectie din spate e confectionat astfel incat sa-i confere telefonului un spectaculos efect de oglinda. Practic, bumperul compatibil cu Samsung Galaxy S7 contine:

– bumperul propriu-zis din metal subtire,

– rama metalica,

– capac de protectie spate din plastic PC acril (cu efect de oglinda).

– ambalaj original.

L-am achiziționat la un pret redus, cu numai 39 de lei. Fara sa vreau, am si probat soliditatea bumperului, scapand telefonul pe jos. E drept, eram în casă și smartphne-ul a cazut pe covor, cam de la un 1,5 m înaltime, dar n-a patit absolut nimic. Totuși, mi-am spus că, dacă i-am luat telefonului carcasa metalica, barem sa-i desavarsesc protectia cu un articol din huse si folii galaxy s7.

Magazinul online husafolieprotectie.ro va propune cea mai variata gama de produse dedicate telefoanelor mobile si tabletelor. Apple, Samsung, HTC, Nokia, LG sau Lenovo sunt cativa dintre producatorii de smartphone-uri si tablete cu care colaboreaza magazinul.

Mgazinul se adreseaza posesorilor de telefoane inteligente sau tablete pentru care calitatea trebuie sa primeze. Specialistii magazinului au realizat un amplu catalog online de accesorii capabile sa aduca un plus de estetica, rezistenta si/sau functionalitate oricarui model de telefon sau tableta prezent actualmente in magazinele de profil.

Iata cateva motive pentru care sa comandati accesorii GSM din acest magazin:

Stocuri variate de produse – Exista o mare diversitate de modele ajunse in posesia clientilor si echipa magazinului lucreaza intens pentru diversificarea stocurilor, astfel incat sa fie capabila sa acopere cererea. Huse de protectie sau folii pentru smartphone-uri si tablete de orice fel sunt cateva dintre produsele pe care ar trebui sa le consultati.

Servicii de calitate – Fiecare solicitare e privita cu maxima atentie, avand garantia ca propunerile magazinului se pliaza perfect pe gusturile si necesitatile curente. Pe langa una dintre cele mai flexibile solutii de ecommerce disponibil, comenzile plasandu-se facil, atunci cand va sunt necesare accesorii GSM, magazinul ofera servicii de calitate superioara, transport sigur, garantie de pana la doi ani si consultanta de specialitate.

Accesorii originale – Magazinul garanteaza pentru originalitatea fiecarui produs prezent in stoc. Astfel, aveti posibilitatea de a achizitiona huse sau folii de protectie pentru orice model de smartphone sau tableta, garantia calitatii fiind oferita prin intermediul garantiei extinse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *