O femeie unică poartă o ținută unică!

Sora mea, Mădălina, se mărită. Asta ar fi vestea bună, cel puțin la prima vedere. Numai că asta presupune ca ea să-și găsească o rochie de mireasă unicat și încă o rochie elegantă pentru cununia civilă. Dacă și aceasta ar fi unică, ar fi și mai bine. Desigur, viitoarea mireasă a acaparat un laptop și a scotocit cu frenezie prin magazinele online. Personal, nu știu de ce toate femeile aleargă după rochii unicat. După ele, se pare că ar fi bine ca după ce se croiește o rochie, tiparul ei să fie pus pe foc. Mădălina a spus că o femeie unică poartă o ținută unică.

Sora mea căuta “o rochie albă, dar nu chiar albă, care să bată ușor spre crem”. După căutări îndelungate, în cele

din urmă, și-a găsit o rochie de mireasă pe gustul ei, într-un magazin online tocmai din Brașov. Look Tora este un magazin de producător din Brașov extins în mediul online pentru a permite accesul la shopping pasionaților de modă din toată țara. Toate colecțiile sunt originale și actualizate în pas cu tendințele din modă, iar caracterul distinctiv de promovare îl reprezintă diversitatea produselor comercializate.

Mădălina mi-a spus că Look Tora urmărește să-și fidelizeze clienții prin informarea lor permanentă și personalizată cu privire la produsele aflate în magazin, raportată la preferințele și caracteristicile specificate de cumpărător în fișa de membru. Looktoramagazin.ro este unic distribuitor al brandului Look Tora in Romania și garantează originalitatea produselor.

ana
Rochia Ana, care a încântat-o pe Mădălina, costă 2.200 lei fără TVA și e confecționată din 60% poliester, 38% vâscoză, 2% elastan, având căptușeala din 97% bumbac și 3% elastan. Acum, că știu din ce e făcută, parcă i-a dispărut misterul și atracția. Totul era ca mirele să nu cunoască aceste amănunte.

Cum spuneam, rochiile de mireasă unicat sunt în topul preferințelor mireselor, pentru că orice femeie vrea ca în ziua nunții ei să fie specială. Această rochie de mireasă este compusă din rochie scurtă și trenă detașabilă. Se pare că tocmai această caracteristică a croielii a convins-o pe Mădălina s-o poarte în ziua nunții sale.

Bineînțeles, întreaga noastră familie era alături de Mădălina și o susținea în căutările ei febrile prin magazinele de haine de pe internet. Până și nașii voiau să-i dea o mână de ajutor, ca să nu mai spun de viitorul ei soț, tare neliniștit că aleasa inimii lui era nefericită, negăsind o rochie de mireasă pe gustul ei.

Cum Victor, viitorul meu cumnat, mi-e prieten bun din copilărie, am încercat să-l liniștesc, spunându-i că dacă el a alergat atât după o fată, trebuie să aibă răbdare ca și fata să alerge după rochia de mireasă visată. Dacă pentru el a fost greu s-o prindă, pe ea o aștepta o muncă mult mai grea. Sigur, cum bine se știe, mirele nu trebuie să arate special, dar rochia de mireasă se impune să fie cu totul deosebită. Costumul de mire poate fi cât se poate de obișnuit, trebuind doar să îmbrace “85 de kg de trup arătos”, cum spune Victor, dar rochia de mireasă trebuie să scoată în evidență perfecțiunea trupului miresei și grația acesteia.

adrianaMădălina nu s-a potolit, cu toate că dăduse peste rochia de prințesă la care visase. Trebuia să poate o rochie deosebită și la cununia civilă. A avut inspirația s-o găsească la același magazin online, unde există multe rochii elegante. Rochia Adriana face parte dintr-o colecție nouă și este confecționată din bumbac satinat, mov cu plamaniu, o culoare tare la modă, din motive obscure pentru mine.

Materialul conține 80% bumbac, 10% vâscoză și 10% elastan. Rochia are o despicătură sexy la spate și acum costă doar 120 lei (de la 140 lei) fără TVA. Adevărul e că brandul Look Tora se evidențiază prin ținute pline de inspirație, care pot fi accesorizate foarte ușor și asigură o ținută impecabilă pentru orice eveniment, chiar și pentru o cununie civilă.

Aici Mădălina a avut suport online 24/7 și 14 zile posibilitate de retur. Plata putea fi efectuată atât cu cardul, cât și numerar, la destinație. Comenzile din Brașov beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. La comenzi de peste 300 de lei, cazul Mădălinei, transportul e gratuit, indiferent de locul livrării în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *