O firmă care ne face munca și viața mai uşoară

S.C. Tehno S.R.L. ne oferă o gamă variată de scule electrice de mână şi accesorii ale unor producători de renume, precum și servicii de consultanță și service la standarde foarte ridicate. Prioritatea principală a firmei e calitatea oferită cu profesionalism, care să ducă la satisfacerea gusturilor cele mai exigente. Tehno, serios și prompt, ne face munca și viața mai uşoară.

bosch-gsb-162-2-re-masina-de-gaurit-cu-percutie-20182

Prin contactul permanent cu clientul, se încearcă înțelegerea cerințelor acestuia pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor oferite. Astfel, ne este oferit un pachet complet: consultanță, produse originale și de înaltă calitate, la care se adaugă și service autorizat pentru toți producătorii comercializați. Monitorizarea atentă și analiza aplicată a soluției dezvoltate ridică relația cu clientul la una de parteneriat.

Înființată în anul 1994, compania a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca Bosch, fiind axată încă de la început pe obișnuirea clientului cu alegerea unor produse de o calitate net superioară față de ce se găsea în momentul respectiv pe piață.

După câțiva ani, Tehno S.R.L. a lărgit gama de produse cu scule electrice de mână şi accesorii ale unor producători de renume: Metabo, Makita, Hawera, DeWalt, devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste mărci și asigurând servicii pentru toate produsele comercializate în vederea acoperirii tuturor cerințelor clienților. În paralel cu sculele electrice, s-a diversificat și oferta de scule de mână, scule pneumatice, motoutilaje, compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare și utilaje pentru construcţii.

Anul 2000 a marcat un adevărat boom pe piața centralelor termice pentru casă și apartament. Receptivă la acest fenomen, conducerea societății a dezvoltat un puternic departament de termotehnică, apt să execute de la instalaţii de încălzire pentru locuințe individuale până la sisteme de climatizare complexe pentru hale industriale, depouri de locomotive, clădiri administrative, benzinării, restaurante.

Tehno S.R.L. este în permanență conectată la cererile pieței, implicându-se în programele inițiate de Ministerul Agiculturii pentru dotarea micilor fermieri cu utilaje agricole: motocositoare, mulgătoare, motocultoare, tractoare de mică putere etc.

Din 2007 s-au introdus pe piață instalațiile de încălzire ce folosesc surse de energia solară. Permanenta preocupare de satisfacere a cerințelor pieței a făcut ca printre partenerii societății să se numere atât persoane fizice cât și persoane juridice, de la IMM-uri până la mari companii.

Actualmente, producătorii comercializați de TEHNO S.R.L. sunt: AGT, Black&Decker, Bertolini, Bosch, Buderus, CST/berger, DCS, DeWalt, Drager, Dremel, Fini, Hawera, Heller, Hitachi, Honda, Kaieser, Karcher, Kipor, Makita, Masalta, Metabo, Mob&Ius, MPS, Pntax, Ryobi, Skil, Stihl, Stanley, SDMO, Tremix, Unior.

În prezent, în vederea lărgirii spațiului de comercializare a pachetelor de produse și servicii Tehno S.R.L. a hotărât să se dezvolte și pe partea online prin propriile sale magazine:

– www.tehnicbazar.ro, în care se găsește întreaga varietate de produse. Categorii de produse oferite de tehnicbazar.ro: agricultură și spații verzi, amestecătoare, aparate de muls, aparate de sudură, capsatoare electrice, ciocane rotopercutoare și demolatoare, echipamente de protecție, ferăstraie, generatoare, lichidări de stoc, mașini de frezat, mașini de găurit și înșurubat, multicuttere, accesorii și oferte.

– Este o firmă dedicată produselor Bosch, colaboratoare directă cu această companie, pentru a redirecționa clienții care accesează pagina producătorului către distribuitor, cu certitudinea că apelează la un partener autorizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *