O perna magica

Statea ascunsa printre perne pe site-ul magazinului de echipamente complete pentru pat, Patulmeu.ro.
Mai intai mi-am clatit ochii cu lenjeriile splendide din bumbac satinat, damasc, cocolino, finet si poplin.
Cele imprimate in 3 d erau adevarate bijuterii pentru dormitor, iar cele imprimate in 5 d pe bumbac satinat perle ale coroanei. Reducerile de preturi de pana la 50% m-au tentat asa de mult, incat am pus vreo trei lenjerii in cosul de cumparaturi, apoi m-am pierdut printre oferte.
Am profitat si de ele completandu-mi cumparaturile cu ce mai aveam nevoie prin combinatii avantajoase care imi aducea multe produse gratis.
Asa m-am ales si cu cuverturi de pat si cu pilote fiindca in curand vine toamna si trebuie sa ne gaseasca paturile echipate cu lenjerii mai groase si pilote mai consistente.
O perna din puf de gasca de dimensiuni multumitoare, 50×70 costa 39 de lei. Stiu ce inseamna sa dormi pe acesta umplutura, mai ales ca tesatura pernelor care se gasesc in magazinul prezentat mai sus este ferma si nu lasa sa iasa la vedere vreun fulg. Ei vand produse foarte bune, acesta fiind politica magazinului.
Perna cu microfibra si proprietati antialergice eset si ea de calitate premium si merita cumparata. O asemenea piesa nu te face sa stranuti cand simti anumite parfumuri tari sau din cauza acarienilor si alergenilor si nici ochii nu iti lacrimeaza indiferent de contactul lor cu tesatura.
Merita cei 49 de lei. Am trecut pe inventar si perna matlasata antialergica 70×70 de centimetri, avand pretul de 59 de lei.
O perna din puf de gasca are pretul de 39 de lei, dar setul alcatuit din doua este gandit in favoarea cumparatorului, fiindca il poti lua cu 69 de lei.
Vedeta intre perne este insa Perna Multifunctionala – Warm Hug – Q, care la nevoie se poate transforma intr-o patura pufoasa, de dimensiuni generoase, dar cand avem nevoie de perna, redevine perna.
O perna se poate improviza din haine pufoase puse unele peste altele invelite cu o fata de perna curata, dar cand este foarte frig intr-o incapere, de unde sa iei patura? Simplu: o scoti din perna.
Perna o poti lua cu tine in calatori. Am vazut multe persoane care dorm fara probleme in autobuze, pe bancheta din spate a masinii personale, cand altcineva se afla la volan si se invelesc cu hainele lor, dar nu acopera totul. Le raman la vedere picioarele sau mijlocul. O astfel de perna miraculoasa le-ar fi foarte utila si nici nu costa mult. Pentru rolul dublu pe care il interpreteaza la superlativ, pretul de 79 de lei reprezinta un adevarat chlipir si ar fi ideal sa avem doua-trei bucati in casa. In cazul in care avem un musafir, una sa serveasca in calitate de patura si alta de perna sau sa putem scoate asemenea magicienilor ce au oaspetii nevoie: perna sau patura din ele.
Nu ma gandeam sa existe atata ingeniozitate, dar acum ca am aflat, am comandat deja trei astfel de piese si astept cu nerabdare sa le primesc.
O lenjerie buna pe pat si mai multe perne magice in casa omului reprezinta adevarate comori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *