Om de știință dispărut din 1984, găsit într-un subsol!

Am dat de-o știre care pare incredibilă. Un om de știință a dispărut în 1984. Nimic special, mulți oameni au dispărut fără urmă. Însă, acest om a fost găsit acum, la vârsta de 83 de ani. Viu și nevătămat fizic, acesta a stat ascuns într-un subsol al casei în care locuise în 1984.
După ce-a fost dat dispărut, casa acestuia a fost scoasă la vânzare. Numai că, în spatele unui dulap imens cu scule, era o intrare secretă către un buncăr antiatomic. Acolo s-a refugiat Winston Corrigan. Ce credeți că a făcut acesta timp de 30 de ani? A creat methamfetamină și LCD!

ertgyujmkigrthy

În laboratorul-buncăr acesta avea hrană penru încă 50 de ani (provizii militare), trei pistoale și o mitralieră, precum și peste 200 de litri de Acidul lisergic dietilamid-25 (LSD). Valoarea drogurilor este de peste 500.000 dolari.

Primii care au cumpărat casa de la stat, după ce Winston Corrigan a fost dat dispărut, s-au mutat din casă după 15 ani, deoarece auzeau zgomote ciudate noaptea și credeau sincer că un demon a pus stăpânire pe casa lor. Apoi, casa a fost cumpărată de familia Morgan, care-a sunat disperată la poliție într-o noapte, crezând că un hoț este în subsolul casei lor, acesta scoțând zgomote ciudate și sunete inumane. Poliția a descoperit laboratorul clandestin, iar Winston Corrigan a fost transferat la spitalul de psihiatrie, pentru analiză de specialitate.

fbrg

frgthynujmk1

winston corrigan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *