Orice antreprenor are nevoie de un trainer

Sunt mulți cei care au încercat să-si dezvolte o afacere. Dar mai toate ideile promițătoare s-au transformat în eșecuri. Asta și pentru faptul că motivația acestora a fost doar de natură financiară. Mulți au încercat să facă ceea ce alții făceau de vreme bună, cu speranța că și ei vor avea succes. E o judecată greșită, fiindcă nu știi greutățile pe care le-a depășit pentru a ajunge acolo unde este. Orice antreprenor are nevoie de un trainer cu experiență, de un expert.
Însă un expert e doar un om hotărât să reușească și care a făcut deja aproape toate greșelile care se pot face într-un domeniu de expertiză și a reușit să le țină minte, pentru a nu le repeta. Sigur, poți avea idei strălucite, dar degeaba, dacă că n-ai capitalul necesar pentru a-l investi în materializarea lor. Așa că ești nevoit să faci cumva rost de acești bani cu care să pornești la drum.
Trebuie să cunoști un trainer antreprenor, căruia să-i spui ce vrei să faci și care să-ți arate ce poți face. Cu siguranță, unul dintre cei mai bine cotați antreprenori români e Andrei Ursachi, care e dispus să te asculte și te poate îndruma, oferindu-ți un punct de vedere avizat. Acesta și este unul dintre punctele sale forte: comunicarea cu ceilalți.
Andrei Ursachi, cu entuziasmul unui tânăr de 26 de ani, dar și cu experiența lui vastă în antreprenoriat, îți va dezvălui regulile principale care trebuie urmate pentru a-ți construi o bază solidă în vederea dezvoltării unei afaceri prospere. Trebuie să te asiguri că afacerea ta va funcționa pe o perioadă cât mai lungă, iar trainerul îți poate oferi finanțarea de care ai nevoie.
El te va învăța cum să analizezi o strategie de marketing și cum să monitorizezi concurența. Andrei Ursachi e un trainer antreprenor dispus să te ajute să afli, printre multe altele, modalitatea cea mai eficientă prin care să-ți găsești clienți. Vei învăța lucruri interesante și extrem de utile despre social media, SEO și acele instrumente pe care să le poți folosi în interesul afacerii tale.
Ca să ai idee de ce te îndrum spre acest trainer antreprenor Andrei Ursachi, află că a început la 15 ani să facă un mic comerț online cu diverse lucruri. La 18 ani și-a înființat prima sa firmă, o agenție de publicitate. A evoluat fulminant și, după doar 4 ani, fapt unic la noi, avea un grup de firme cu o cifră de afaceri de cca. un milion de euro! Din acest an s-a hotărât să devină un business angel, pentru a-i ajuta și pe alții să aibă succes în afaceri.
A aștepta sprijinul statului e o naivitate. Nu există un organism creat pentru asta, fiindcă nu interesează pe niciun politician dacă tu vei avea sau nu succes în afaceri și în viață. Nu-l interesează că tu exiști și că ai aspirații îndreptățite să realizezi ceva pentru tine și familia ta. Tu nu exiști pentru politicieni decât când alegerile sunt iminente.
Abia atunci realizează deodată că exiști și-ți vor promite fel și fel de lucruri mărețe pentru tine și pentru țară, în general. Promisiuni deșarte! Ei bine, Andrei Ursachi n-are de ce să te mintă, îți va spune exact ce șanse de reușită ai. Îl poți găsi pe Facebook, o pagină pe care e foarte prezent. A promis că va realiza o comunitate de antreprenori tineri pe care îi va îndruma și se ține de cuvânt, publicând cu regularitate articole cu sfaturi pentru viitorii afaceriști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *