Orice studio de videochat promite mari câștiguri

sexy

Nu îndemn pe nimeni să lucreze într-un studio de videochat necunoscut. Părinții unei fete n-ar îndruma-o spre videochat, părindu-li-se un mod dubios de a câștiga bani, la marginea legalității, s-ar gândi aceștia. Orice meserie poate fi frumoasă și respectabilă, dar ca s-o poți practica îți trebuie studii. Iar în timp ce studiază, fata respectivă are nevoie de bani pentru a-și plăti facultatea și facturile. Unora le-ar surâde un job bine plătit. Iar orice studio de videochat promite mari câștiguri pentru fiecare model.

Dacă nu vă deranjează această muncă, trebuie să aveți grijă la unele amănunte. Sigur, fiecare studio de specialitate se descrie într-o lumină roz. Fiecare model primește un training personal și de grup, care o va ajuta să câștige cât mai mult. Cel puțin acestea sunt promisiunile.

Cu ajutorul trainingului de specialitate, modelul își va dezvolta abilitățile de conversație verbală și non-verbală. Își va îmbunătăți tehnicile de machiaj și îngrijire personală făcându-și un stil aparte.

Ar trebui să se știe că acesta e un proces care va dura un timp. S-ar putea ca modelul să trebuiască să aprofundeze studierea unei limbi străine de circulație. Deci nu din prima zi de activitate va putea câștiga cât ar dori sau cât ar crede că merită. Oricine îi va spune că numai prin muncă multă se pot obține câștiguri mari.

Oricum, fata respectivă trebuie să aibă grijă să lucreze numai cu carte de muncă, cu un salariu brut sigur. Pe lângă acest venit minim garantat, va putea avea câștiguri mai mari, care vor fi tot mai bune, pe măsură ce va căpăta mai multă siguranță de sine și experiență.

Trebuie să nu înceapă munca online, fără a avea cartea de muncă parafată. De aceea, la interviul pentru angajare se impune să i se prezinte lista actelor necesare pentru a începe lucrul. Da, fizicul e un lucru foarte important în acest job, dar nu trebuie ca modelul să aibă dimensiuni 90-60-90, ci important e să fie o femeie îngrijită, rafinată, cu personalitate.

Mai trebuie ca modelul să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Limita acceptată este 30 de ani, însă și cerințele pentru acestea vor fi mai mari. Dacă e jovială, glumeață, plină de viață, comunicativă și va asimila repede o limbă străină, orice fată poate deveni model.

Modelul trebuie să se concentreze asupra câștigurilor sale, să nu-l intereseze prea mult comisionul studioului. Totuși, de exemplu, studioul Y.E.S, dacă se caută un videochat galati, are un comision fix: 50% brut din încasările totale ale modelului. Oricum, orice model are venitul minim garantat de 500 de dolari lunar. Studioul nu atrage angajări cu promisiuni pe care nu le poate onora. Dar se trece pe contractul de muncă tot ce câștigă fiecare model, pentru a i se asigura un job legal și fără griji.

Maximizarea veniturilor se va obține prin unele mici trucuri. Monetizarea tuturor materialelor create de studio îi va aduce câștiguri nu numai în momentul în care modelul e online, ci și atunci când este offline. YES promite că plățile nu întârzie niciodată, nu se pun comisioase abuzive și există transparenţă totală în privința plăților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *