Pe un site găsiți peste 4000 de produse naturiste

Sedi.ro este un magazin naturist online, care aparține firmei Alio Nordic Mobile SRL. Deși este o companie nouă, vine cu ambiții mari în piața online din România. Își dorește să le ofere clienților o gamă cât mai variată de produse naturale și bio. Au disponibile pe site peste 4000 de produse naturiste originale, cu certificate de conformitate şi calitate, iar oferta i se va mări constant.

De asta și colaborează cu cel mai mare furnizor de produse naturale din România și expediază produsele pe întregul teritoriu al țării.

Firma livrează produsele achiziționate peste tot în țară.  Ambalarea produselor se face chiar de către Sedi. Comanda este ridicata de oamenii săi și livrată în cel mai scurt timp posibil. Alături de comandă atașează și toate facturile necesare, alături de certificate de garanție acolo unde este cazul.

Expedierea coletului se va face în  maxim 4 zile lucrătoare. După expediere, coletul va ajunge la client în interval de 24-48 de ore (în funcție de zonă și curier). Există posibilitatea de a alege între două modalități de livrare: Poșta Româna (cost 10 ron) sau Fan Curier (cost 19 ron).

Plata se poate efectua, de asemenea, în două moduri: ramburs în momentul în care se primește produsul sau prin ordin de plată în contul companiei.

Înfiinţat din dragoste de oameni, acest magazin oferă produse pentru prevenirea, ameliorarea şi tratarea diverselor afecţiuni, dar și indicaţii pentru îngrijirea personală. În el se găsesc suplimente alimentare, produse de plafar, produse naturale și bio. De remarcat e faptul că produsele comandate au peste 40 de producători și, nu în ultimul rând, un preţ convenabil.

În acest magazin se găsesc alimente pentru bucătăria tradiţională, vegană, este raiul celor care ţin diete și a persoanelor care preferă stilul de viaţă raw food. Aici puteţi primi sfaturi pentru menţinerea sănătăţii și produsele au certificate şi tehnologii noi de fabricare. Tot la sedi.ro sunt aduse cele mai noi produse şi mărci. Mai presus de orice, compania pune suflet în ceea ce face şi încearcă să-şi ajute clientela cu tot ce poate.

Sigur, Organizația Mondială a Sănătății atrage atenția că, în urma statisticilor efectuate, s-a concluzionat că 70% dintre vizitele la medic sunt cauzate de alimentația nesănătoasă, dezechilibrată. Astfel de știri trec pe lângă noi parcă nebăgate în seamă, de parcă n-ar fi vorba despre sănătatea noastră, de parcă noi n-am putea fi afectați. Conștientizăm că am fost de multă vreme avertizați asupra acestui adevăr abia atunci când sănătatea noastră are deja grav de suferit.

Se știe că hrana stă la baza vieţii. Hrana reprezintă elementul din mediu şi natură care asigură energia şi vitalitatea corpului omenesc, contribuind la bunăstarea şi sănătatea noastră și asigurând supraviețuirea speciei. De altfel, însuși modul de a se hrăni al oamenilor le-a permis expansiunea pe tot globul pământesc.

Ar trebui să acordăm o atenție aparte comportamentului nostru alimentar, care reflectă cu fidelitate civilizaţia. S-au făcut studii aplicate și s-a constatat că multe dintre alimentele tratate termic sunt extrem de dăunătoare. Abia acum s-a aflat că uleiul rafinat de floarea soarelui este potențial cancerigen, același efect asupra organismului nostru avându-l și carnea friptă sau prăjită, îndeosebi cea tocată, cumpărată din magazine.

Și, mare descoperire mare, zahărul îngrașă! Zahărul ne ajută să devenim supraponderali, obezi chiar! Din cauza lui suntem sensibili la diverse boli grave. Tot e bine că am devenit conștienți asupra acestui lucru, dar până acum oare de ce nu ne-am gândit la asta?

Sigur, mulți dintre noi renunțăm la carne și la alimentele procesate în general, îndreptându-ne către natură. Aceasta nu ne-a amăgit niciodată, dar noi am neglijat-o foarte multă vreme, în ciuda tuturor celor care încercau să ne avertizeze că ne îmbolnăvim singuri prin ceea ce îngurgităm.
slide1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *