Pentru sănătatea dumneavoastră, un aparat Salin S2 de la Comenzi.ro

Pana acum 100 de ani, medicii le recomandau suferinzilor de tuberculoza, de bronsita astmatica sau de alte afectiuni ale sistemului respirator sa se mute in sudul Italiei, la Napoli sau in alt loc de pe malul marii, in zone cu clima calda. Chiar si acum medicii le recomanda celor care sufera de diverse afectiuni ale sistemului respirator sa faca o „cura de aer sarat” in salina de la Slanic Prahova. Efectul – ce e drept, cat se poate de benefic – al acestora este insa unul pe termen scurt. O solutie mult mai eficienta este achizitionarea unui aparat salin de la Comenzi.ro.

Cu ajutorul unui aparat salin plus veti putea respira aer sarat, asemeni celui pe care il respirati vara la mare sau in salina de la Slanic Prahova. De fapt, chiar acesta este rostul  unui aparat salin: sa ii ajute pe cei care nu se pot deplasa in astfel de locuri sa se vindece!

Din acest motiv, celor care sufera de astm bronsic, de bronsite simple sau astmatiforme, de bronsectazii, de silicoze, de mucoviscidoza, precum si bolnavilor de TBC aflati in faza de recuperare, li se recomanda achizitionarea unui aparat salin plus. Pe langa faptul ca atmosfera din apartament va deveni mai „usoara” si mai placuta repiratiei – pentru ca un aparat salin elimina mirosurile neplacute (de mucegai, transpiratie, carti vechi, igrasie si chiar pe cel de fum de tigara, care se instaleaza in casele in care locuieste macar un fumator) – organismul celor care poseda un va creste rezistenta generala la  raceli si alergii a organismului celor care poseda un astfel de aparat, care vor putea astfel uita si de rinite, sinuzite si laringite. Si, nu in ultimul rand, somnul lor va deveni linistit si odihnitor – chiar si in cazul persoanelor in varsta, pentru ca efectul purificatorului de aer este maxim daca il este folosit si noaptea, in timpul orelor de somn!

In loc de incheiere: un purificator de aer Salin S2 (care este aprobat de Ministerul Sanatatii prin directiva nr. RO 1-020-019-2107) nu costa decat 158 de RON (cu TVA cu tot !). Poate imbunatati sensibil calitatea aerului dintr-o camera de apartament (care are un volum de circa 35 – 40 de metri cubi) si poate fi folosit la birou si chiar in masina, pentru ca poate fi alimentat atat de la retea, cat si de la o tensiune de 6 – 12 volti curent continuu, adica si de la bateria automobilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *