Povestea E-advertising

Ce este – sau mai bine zis ce face – o companie specializata pe SEO? La nivelul anului 2011 o astfel de intrebare nu isi gasea raspuns de fiecare data, pentru ca piata romaneasca nu era inca acomodata si educata in ceea ce priveste tot ce inseamna optimizare pentru motoarele de cautare.

Inceputurile E-advertising

Din dorinta de a aduce la bun sfarsit un vis a luat nastere si compania E-advertising. Ca si orice startup, afacerea a avut de infruntat unele dificultati. Clientii erau reticenti – dupa cum am spus piata nu era educata suficient in ceea ce priveste utilitatea procesului de SEO, concurentii de pe piata reprezentau un element ce ar fi intimidat pe oricine, insa hotararea celor doi membri fondatori nu a putut fi demontata.

Pornirea a fost una anevoioasa – la inceput E-advertising avea doar doi angajati (fondatorii), cativa clienti interesati, un capital redus – ceea ce inseamna multa munca de acasa, dedicare si multifunctionalitate continua. Cei doi erau in egala masura administratori, agenti de vanzari, specialisti SEO, consultanti, indeplinind rolurile de la baza pana la varful piramidei ierarhice. Inceputul modest nu a descurajat insa initiativa, chiar daca mediul romanesc online era relativ reticent la schimbari.

In scurt timp insa, multumita dedicarii si perseverentei de care au dat dovada, numarul clientilor a inceput sa creasca. Odata cu aceasta crestere au aparut si incasarile in evolutie ascendenta, in asa fel incat munca de acasa a celor doi a inceput sa fie uitata. Oportunitatea de a instala afacerea intr-un centru urban de mai mare amploare a fost fructificata, intrucat tot timpul profiturile obtinute de E-advertising erau reinvestite in dezvoltare.

E-advertising in prezent

Privind in urma, sub incidenta clasicului dicton „ce am fost si ce am ajuns”, cei doi fondatori realizeaza ca nu au apus inca vremurile in care un business de succes poate porni de la foarte putin sau chiar de la nimic. In continuare domeniul de activitate a ramas acelasi si a prins contur mult mai bine o viziune: cea de a oferi cele mai bune servicii SEO care sa ajute la o buna promovare a oricarui brand in mediul online.

Actualmente, de la munca celor doi de acasa, E-advertising a ajuns sa isi desfasoare activitatea intr-un spatiu de 150 mp, intr-o zona ideala a unui centru urban incarcat de istorie: Suceava. Se pare ca si E-advertising a inceput sa scrie istoria in materie de optimizare SEO, intrucat numarul de angajati a crescut de la 2 la peste 15, iar numarul de clienti ce puteau fi numarati initial pe degetele de la maini a crescut la peste 300.

Servicii SEO de cea mai buna calitate – asta ofera intreaga echipa E-advertising, cu viziunea declarata de a garanta de fiecare data clientilor vizibilitate de top prin intermediul strategiilor inovative de promovare online. Orice client beneficiaza de fiecare data aici de strategii puse in concordanta cu toate noutatile ce apar in materie de optimizare SEO, in asa fel incat calitatea muncii prestate se reflecta de fiecare data in rezultatele obtinute. Dovada a faptului ca o poveste de succes poate sa inceapa de la o singura idee, E-advertising isi urmeaza calea catre top, ajungand sa devina o solutie optima, o companie specializata pe SEO care ofera rezultate, nu doar le promite.

E-advertising

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *