Pro hemp!

Pana la urma, ce e mai bine? Natural sau nu? Ce-i natural e scump si se gaseste greu. Ce-i artificial, e ieftin si pe toate drumurile. Deci, ce alegem?

Noi, romanii, de la o vreme am fost invadati de toate chimicalele si toate otravurile din lumea asta. Toate vandute frumos, sub forma de hamburgeri, sucuri, bomboane etc. Asta odata cu venirea “democratiei” in anii 90, de s-a ridicat embargoul comunist si ne-au napadit toate strainismele, care mai de care mai pline de chimicale de care noi n-am auzit vreodata. Si na, uitati-va cat de bine ne-a prins. Mai avem ceva natural acum? Multi vor spune ca da, toate fructele, toate legumele sunt naturale.
hemp

Mai tineti minte filmul ala cu Luis de Funes, unde pestele si salata erau facute din cauciuc? Asa am ajuns acum, din pacate. Daca in China s-au facut oua din chimicale? Si arata ca alea naturale, au acelasi gust, aceeasi consistenta. Numai ca te cureti mult mai rapid decat ti-a dat Dumnezeu… asta pe langa japonezul care-a creat carne din… fecale. Hai las-o naibii. Mai exista un filmulet cu un asiatic de punea niste culori in apa fierbinte, apoi crea o salata verde. Pe care o taia si-o punea in salata. Cica acelasi gust!

Bine, veti spune ca astea-s doar unele cazuri. Dar daca priviti in urma vedeti cum era cand luati un mar din pom, il stergeati de tricou si mancati din el dand cu caciula dupa caini. Sau in unele cazuri, cu basca dupa pisici. Nu ca pisicile ar fi proaste, apropos de mancare. Ati vazut pisica sa nu bea lapte? ei bine, puneti-i lapte luat din comert si vedeti daca bea. La ale mele le-am pus de doua ori. nu s-au atins de el nici batute. am zis sa incerc si cu lapte natural, de la producator. Adica vaca soacra-mii!

Tin minte ca luase bunica-meu intr-un an ingrasaminte chimice, nus ce nitrat de amoniu parca. N-au crescut merele mai mari ca de obicei. Tot balegarul era miezul. Cu ala ieseau merele naturale 100%. A dat restul de chimicale la un vecin. Asta dupa ce am furat eu vreo 5 kile asa, sa fac bombe, dupa cum vazusem in MacGyver.
Dar sa revenin la naturalul nostru. Ce mai e natural, fara chimicale, fara nimic nociv? Unii vor spune ca nimic comestibil nu este nociv. Ce sa zic, au descoperit ei acum ca painea-i cancerigena mai frate!

De aceea e bine sa apelam la specialistii in produse naturiste. De exmplu, la www.doctorfiruti.ro am gasit medicamente homeopate. Ca sa imi iasa toate chimicalele pe care le-am inghitit in ultimii 25 de ani!
Vei castiga energie si voie buna. In plus, vei slabi, nemaibagand in tine toate prostiile si chimicalele de pe piata, oricat de frumos ar fi ambalate.

Si la durerea mea de spate, pot cere o prescriptie. Gasesc in Romania de luat canepa indiana pe baza de prescriptie? Fara sa ma ia militia la intrebari tampite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *