Revelion in Dubai cu bani din videochat Lucky Studio

video-3Dintotdeauna mi-am dorit sa imi petrec cateva zile in Dubai, inca de cand am vazut un episod din Next Top Model la televizor, atunci cand designerul Catalin Botezatu le-a dus pe fetele participante la concurs sa pozeze acolo pentru un pictorial de exceptie. Va vine sa credeti ca acum si eu, o persoana aparent obisnuita, poate sa faca acelasi lucru si mai este si model pe deasupra? Cum se poate? Din banii pe care i-am castigat lucrand ca model de videochat Lucky Studio. Inca lucrez aici, este cel mai mare studio de videochat din Iasi si poate si cel mai cunoscut, de vreme ce reclama pentru studio se afla la tot pasul prin tot Iasul.

video-2Prin Copou, zona universitara, in Tudor, prin campus, in Pallas Mall, in Iulius Mall, pe langa Palatul Culturii, ba chiar si prin Pacurari si pe Stefan. Nu ai cum sa ratezi vreun panou publicitar al Lucky Studio. Nu e deloc un lucru rau, pentru ca de cand s-a initiat campania publicitara pentru noul nume al Fetelor Norocoase, tot mai multe fete au ales sa lucreze alaturi de noi, cele vechi de acum acolo, si de la studio si de acasa. Insa, ceea ce voiam eu sa spun este ca avantajele lucrului ca model videochat sunt numeroase si iti pot face viata cu adevarat minunata.

Spuneam ca am reusit sa imi vad visul cu ochii. Ei bine, asa este. Deja ma aflu in Dubai, pentru ca mi-am dorit sa imi petrec Revelionul aici alaturi al meu iubit. El stie cu ce ma ocup in Iasi, dar nu ma judeca, nu ma condamna si nu este gelos. Este perfect si ma iubeste. Nu este nici gelos pe faptul ca binenteles obtin un salariu mai mare ca el sic a platesc uneori masa la restaurant sau ca ii fac cadouri frumoase si scumpe. Se bucura pentru mine, se bucura cu mine iar acum suntem amandoi in exorbitantul Dubai, unde este cald si unde putem sa ne balacim si sa ne bronzam la soarele puternic. Sunt peste 20 de grade si noi ne bucuram de vreme, de privelistea minunata si fabuloasa, de cocktailurile pe care le sorbim in momentul de fata si de banii de care dispunem.

video-1Am facut bani din videochat Lucky Studio pentru a-i cheltui unde imi place mai mult si unde mi-am dorit mereu sa ajung. Am vrut sa fiu independent, am vrut sa vad lumea, sa imi indeplinesc visele. Totul este atat de bine acum. Nu a fost asa dintotdeauna, cum nu este aproape la nimeni, insa prin ambitia mea, prin faptul ca sunt deschisa la munca mai putin obisnuita si datorita faptului ca sunt o vorbitoare de limba engleza si de limba franceza foarte buna (deoarece am urmat Facultatea de Litere), am reusit sa fac banii cu care sa imi petrec Revelionul cel mai frumos din toata viata.

Si daca ar veni cineva sa imi spuna sa renunt la ceea ce fac, nu as face-o. De ce sa renunti la ceva din care poti obtine cele mai mari foloase? Pana la urma pentru bani muncim si cu banii facem ceea ce ne dorim fiecare; nu ii tinem dositi pe undeva si nici in banca (poate doar o parte in contul de economii), in rest totul se cheltuie, si avem de unde in aceasta situatie.

10 thoughts on “Revelion in Dubai cu bani din videochat Lucky Studio

  1. Oh, si sa visez sa ajung acolo cred ca nu imi pot imagina ce lux. Dubai…deci inseamna ca se scot bani buni din asta la cat poate sa coste numai si subliniez numai o vacanta in Dubai.

  2. Isi permit cu reclame peste tot inseamna ca e ditai studioul. Asta e cred povestea de succes a uneie care a reusit in viata deci bravo ce pot sa zic.

  3. Fata ope bune? Am mai auzit si altele care tot spuneau ca na se fac bani si tot asa da nu ma asteptam sa citesc ca asa multi bani, sa ajungi in Dubai si toate alea. Super 🙂 0

  4. Fata mea bravo ca poti si se vede ca faci totul cu demnitate si cu capul sus daca mai si povestesti despre asta. Stiu ca sunt care fac si care fac da nu spun asa ca dublu respect pt tine!

  5. Si eu sunt de principiu ca banii sunt facuti sa fie rulati, sa fie cheltuiti. Bine ca ai de unde sa ii faci si cum si stii sa ii cheltui pt ce iti place.

  6. Bine ca povestesti fata draga sa stie toata lumea ca a fi model la videochat e o munca cinstita, un jok klumea si se fac bani din asta. Pt ca multi nu stiu si gandesc aiurea despre asta. Bravo tie

  7. Si eu cand ma gandesc cand e de greu sa faci banii astia of. As putea chiar spune ca sunt usor invidioasa dar pana la urma fiecare face cum vrea asa ca tine doar de o alegere a ta.

  8. Pai da vezi? Mergi la videochat na. Si chiar daca nu ai experienta oricum te iau si te ajuta si la limbi straine. E fain si se castiga cat altii in muuult timp. Sunt din bransa, crede-ma! 🙂

  9. Super draga daca ai ajuns la Dubai ca ai vazut la tv si ti-ai permis si tu in cele din urma. Sunt si eu da la inceput si deja am dat un avans la masina asa ca da idei ca poate ajung si eu la dubai:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *