Schimba-ti vechiul aparat de aer conditionat

Si voi folositi aerul conditionat din abundenta vara? Ei bine, si eu. Si acasa, si la munca, si in masina. La cat de cald este nici nu as putea sa fiu in largul meu altfel. Mai ales ca la primul semn de caldura simt cum incep sa transpir de parca as fi la sauna. De accea, pe timp de vara incerc si sa evit iesirile pe timp de zi. Din fericire, am un loc de munca care presupune munca de birou, in fata calculatorului si am parte de aer conditionat pe tot programul.

Si acasa ma bucur mereu de o temperatura placuta zi de zi, si uneori si in noptile cand este prea cald. Mai ales ca de cateva luni am un nou aparat de aer conditionat. Un spendid aparat Daikin din seria Stilysh Bluevolution care a a adus climatizarea rezidentiala la un nou nivel, cel putin pentru mine si casa mea. Acesta nu doar ca este capabil sa raceasca o camera foarte repede, dar poate mentine temperatura constanta dupa ce ajunge la cea dorita. Astfe, pot petrece o seara perfecta in living. Aerul adus inauntru este de asemenea foarte curat si nu are niciun miros neplacut, gratie filtrelor de aer de calitate.

Din ce am inteles, aceasta va rezista mult mai mult ca un aparat normal, chiar daca este tot un model split de perete, care are o unitate externa, supura la tot felul de factori care ii pot dauna. Fiidn realizata din cele mai bune materiale, unitatea externa va functiona perfect chiar si iarna la temperaturi joase, sau vara la temperaturi foarte ridicate. Am ales acest aparat din magazinul Climatico, impreuna cu montaj aer conditionat, oferit tot de ei.

Am ales sa fac schimbarea aceasta pentru ca vechiul meu aparat nu prea mai faca fata, mai ales in zilele foarte calduroase, si nici nu il puteam tine in functiune atat de mult cat mi-as fi dorit. Daca si voi aveti aceasta problema, nu ezitati sa vizitati magazinul Climatico pentru o schimbare radicala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *