Sfaturi pentru administratorii de hotel

Bunul meu prieten, Petre, s-a gândit să preia administrarea unei pensiuni în apropiere de Brașov. Simțea nevoia să afle părerea unei persoane de încredere. În acest sens, s-a gândit la mine și m-a invitat la pensiunea pe care urma s-o preia în adminstrare. Mi-a spus câteva cuvinte despre prevederile contractuale, în timp ce-mi arăta pensiunea. Trebuia să schimbe parte din mobilier. În privința lenjeriilor de pat, i-am spus să urmeze sfaturile unui producător experimentat pentru administratorii de hotel și pensiune.

După ce am vizitat întreaga clădire, Petre m-a dus în biroul lui și m-a servit cu niște chec, băuturi răcoritoare și cafea. Văzând un laptop pe biroul lui, l-am întrebat dacă ar vrea să căutăm un producător de lenjerii pat hoteluri cu experiență. Am căutat un producător din apropierea localităţii în care ne aflam. Astfel, am dat de Brodank Comarnic, care o vechime de aproape 20 de ani ca producător de lenjerii, pe site-ul căruia am găsit câteva sfaturi pentru administratorii de hotel:

– să se asigure că au dotat camerele de hotel în așa fel încât clienții să le considere un paradis mult visat;

– să facă în așa fel încât clienții, după o zi de drumeții și după o cină în pensiune, să-și dorească cu nerăbdare să se odihnească în lenjerii, perne și pilote de calitate, având astfel un somn lung și liniștit;

– să se asigure că achiziționează lenjerii de pat, pilote, perne, saltele de protecție şi prosoape de baie numai de la producători cu experiență în domeniu, care respectă toate standardele impuse pentru textile.

Într-adevăr în orice hotel sau chiar în dormitorul oricui, calitatea și durabilitatea lenjeriei de pat sunt o necesitate; de aceea, echipa Brodank oferă lenjerii de pat pentru hotel și pentru uz casnic de calitate, durabile, ușor de întreținut, la prețuri avantajoase.

– Vezi, Petrică, oamenii ăştia știu cât de important e un pat într-o cameră de hotel sau într-un dormitor; uite, prin varietatea țesăturilor și a nuanțelor din care confecționează lenjerii de pat, le oferă clienților posibilitatea de a crea o atmosferă caldă, liniștitoare, relaxantă.

– Mda, de aici e o gamă variată de lenjerii de pat, pilote, perne și saltele protecții, după câte văd pe site. Toate la un loc ar face pe oricine să-și dorească să doarmă și să stea cât mai mult timp lungiți în pat.

Pe mine m-a apucat râsul și i-am explicat lui Petre:

– Asta-i ca în bancul ăla cu turistul ajuns în străinătate, care n-a apucat să viziteze niciun obiectiv turistic, dorind să profite cât mai mult de camera de hotel, pe închirierea căreia dăduse o mulțime de bani…

– Ha! N-avea grijă, la mine prețurile vor fi atrăgătoare! Ia să vedem ce lenjerii au oamenii ăștia!

– Uite, Petrică: lenjerii de pat din șifon de 100-120 gr/mp, lenjerii de pat din percale, de 118 gr/mp, ideale pentru hoteluri sau pensiuni de 3-5 stele, lenjerii din damasc, de 130-190 gr/mp și din damasc satinat, gramaj de 125-145gr/mp pentru hoteluri și pensiuni de 4-5 stele, lenjerii din bumbac satinat, de 130-150 gr/mp pentru hotel ori pensiune de 3-5 stele.

– Lasă, că nimeni nu se plânge de astfel de lenjerii de pat nici dacă pensiunea e de două stele, decretă Petrică. Sunt splendide! Și, uite, fiecare lenjerie de pat poate fi confecționată, în funcție de necesitățile clienților, după orice formă de pat, în orice culoare și după orice dimensiuni. Flexibilitatea asta e foarte tentantă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *