Sfaturi pentru masina de spalat rufe

Cand ai nevoie de reparatii masini de spalat Indesit nu mergi la un service auto, ci la un service specializat in reparatii pentru masini de spalat. Masinile de spalat fac parte din categoria electrocasnicelor mari, fapt pentru care ele sunt foarte importante si trebuie reparate cat mai repede.

Daca vrei ca masina ta de spalat sa nu necesita reparatii prea curand, trebuie sa ai grija de ea, de modul in care iti speli rufele. Iata cateva sfaturi.

washing machine

  • Tine cont de sfaturile din manualul de utilizare

Orice produs electrocasnic vine cu un manual de utilizare. Citeste manualul de utilizare  inainte de a folosi masina de spalat si tine cont de sfaturile din manual. E un prim lucru bun pe care-l poti face din start daca vrei sa prelungesti durata de viata a masinii tale de spalat.

  • Foloseste produse/trucuri anti-calcar

Calcarul este cel mai mare dusman al masinii de spalat rufe. Incearca sa folosesti produse care lupta impotriva depunerilor de calcar, sau sa folosesti mici trucuri care pot fi de folos.

  • Nu incarca masina de spalat

Masinile de spalat sunt potrivite pentru un anumit numar de kilograme. Ideal este sa nu incarci masina mai mult decat este indicat.

  • Nu depozita lucruri grele pe masina de spalat

Ideal ar fi sa tii masina de spalat libera, fara a pune nimic pe ea. Diverse lucruri grele pe care le pui pe masina de spalat pot provoca daune acesteia si se poate dezechilibra, urmand ca mai apoi diverse echipamente sa fie afectate.

  • Ingrijeste masina de spalat rufe

Masina de spalat rufe trebuie ingrijita si curata in mod corespunzator. Curata bine filtrele, dar si spatiile in care se poate aduna mizerie.

Cu cat vei fi mai atent/a cu masina ta de spalat, cu atat durata ei de viata va fi mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *