Și-a dărâmat peretele pentru a se potrivi scaunele pentru bar!

Prietenul meu din copilărie, Alexandru, la un an de la căsătoria cu Larisa, a reușit să-și cumpere un apartament cu două camere. Blocul în care este plasat a fost ridicat după anul 1977, cerința expresă a celor doi. Din mobilierul folosit până acum, cuplul n-a păstrat nimic: la o casă nouă nu se potrivește decât mobilă nouă. Înainte de a începe să caute mobila necesară noii lor locuințe, Alexandru a dărâmat jumătate din

peretele care separa livingul de bucătărie, cu gândul de a-și lua niște mobilă pentru bar. Numai el și-a dărâmat un perete pentru a se potrivi perfect scaunele pentru bar.

I-am ajutat să-și aranjeze mobilierul comandat în apartament. Totul s-a montat și s-a plasat în cele două camere și bucătărie. La sfârșit, se putea spune că locuința are și mobilier complet. Totuși, în timp ce deschidea niște de bere, ca să udăm cuibul lor, Alexandru m-a întrebat:

– Ei, băiete, unde crezi tu că vom plasa două scaune pentru bar?

– Păi nu-i greu de presupus: lângă jumătatea asta de perete care face să aveți o bucătărie deschisă, care se poartă mai nou.

– Bravo! mă lăudă Alexandru, ca pe un elev care primise o notă mare, după care sorbi din doza de bere și reluă: Dar câte astfel de scaune să ne luăm?

– Păi, sunteți doi, Sandule, și numai voi veți locui aici. Chiar dacă faceți un copil, presupun că n-o să-l așezați într-un scaun pentru bar… Deci două sunt de ajuns.

– Cu câtă lejeritate vorbiți voi de copii, de parcă l-ați naște voi! exclamă Larisa. Eu n-am nimic de zis?

– Nu, iubito, tu taci și faci, replică Alexandru. Hai să vă întreb pe amândoi: câte scaune pentru bar să ne cumpărăm?

– Oricum  v-ar trebui un număr par. Încap și două, și patru, observai eu.

– Da, patru ne-ar trebui dacă ne vine cineva în vizită, interveni Larisa.

– Mă, voi faceți ca avocatul meu, spuse-i eu. Ăla nu primește mai mult de patru vizitatori în același timp, pentru că n-are mai multe perechi de papuci!

– Ha, ha, iată un om cu capul pe umeri, râse Alexandru.

– Ai dreptate, numai două, concluzionă Larisa. Dar de unde le cumpărăm?

Aici știam ce să răspund, fiindcă tocmai îmi cumpărasem două scaune pentru bar de relaxare, iar prețul lor nu mă sărăcise:

– Dacă vă merge netul, iar leptopul acela n-are doar rol decorativ, puteți căuta scaune pentru bar de relaxare.

În timp ce vorbeam, am și deschis leptopul și am căutat scaunepentrubar.ro

– Ah, ce drguț e ăsta! exclamă Larisa.

– Adevărat, spusei eu. Scaunele de relaxare 812 sunt rotative, reglabile pe înălțime, cu baza din oțel cromat, iar spătarul este tapițat din piele ecologică. Fiind un scaun înalt și comod, poate fi folosit atât ca și scaun de bar, cât și pentru casino. Trebuie să luați o cantitate minimă de două bucăți pentru acest produs. Toate celelalt modele de scaune pentru bar de relaxare se comercializează și câte o singură bucată.

– Și scaunele de relaxare 400 îmi plac, interveni Alexandru. Sunt moderne, pretabile și pentru utilizarea în locuință. Sunt tot rotative, reglabile pe înălțime, cu baza din oțel cromat, șezut și spătar din piele ecologică, dar ceva mai scumpe.

– Bun, acum, că știm unde le găsim, vom vedea mâine ce comandăm, încheie Larisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *