Suplimentele nutritive completează alimentația sportivului

În lumea noastră modernă, care e atât de grăbită, avem tot mai puţin timp pentru o alimentaţie sănătoasă, corectă, echilibrată. Suplimentele nutritive sunt alimente care completează confortabil necesarul de vitamine, proteine şi alte substanţe importante din mesele ratate, cele de proastă calitate sau din alimentele procesate ale sportivului.
Pe lângă medicaţia alopată, diversele extracte din plante asigură recuperare mai rapidă în tratamentul bolilor şi diferitelor probleme care apar zi de zi. În cazul sportivilor nu doar performanţa, ci şi nevoia crescută de nutrienţi necesită folosirea suplimentelor nutritive şi/sau a produselor alimentare destinate unor scopuri nutriționale speciale.
Astfel, Jumbo hardcore conține 50 g de proteine cu absorbție îndelungată. Jumbo înseamnă mare, puternic. E o combinație „7-CARB” cu făină de ovăz, cu ModCarb™, cu lanțuri ramificate de dextrină, Palatinose™ și Waxy Maize. Sunt 6 tipuri de creatină, împreună cu cea mai concentrată creatină din lume + peptide CreaPep®. Este un stimulator de oxid nitric (N.O) NOP-47™ cu peptide bioactive.

Gama legendară a produselor Jumbo, pentru creșterea masei muscualre a atins un nou nivel. Și produsele anterioare au fost foarte bune, dar cel mai nou produs, jumbo hardcore, este mai bun decât frații lui, în fiecare detaliu. Concepția la produsele Jumbo a fost ca să mergem mai departe de la gainerele obișnuite cu dextroză și maltodextrină, ca să obținem o formulă care oferă caloriile necesare pentru creștere în masă cu extracomponente.
jumbo
Combinația 7-CARB a devenit și mai complexă: conține făină de ovăz, trademark-ul ModCarb™(cu tărâțe de ovăz, quina organic, amaran, hrișcă organică și mei organic), lanțuri ramificare de dextrină, Palatinose™, care oferă energie îndelungată și Waxy Maize. Un factor important la acest produs este că nu este plin de zahăr.
Formulele anterioare Jumbo au avut la bază o singură proteină, din zer. Jumbo hardcore conține 5 tipuri de proteine cu absorbție lentă, îndelungată. Produsul conține izolat din zer, caseină micellară, proteină de vită și de orez, precum și aminoacizi.
Profilul de aminoacid a unei porții (împreună cu aminoacizii din proteine și aminoacizii adăugați): 5670 mg leucină, 2580 mg isoleucină, 2520 mg valină, 8250 mg glutamină, 2390 g arginină într-o porție de 153 grame.
Performance booster matrix cu betaină, beta-alanină, l-carnitină îți dă putere fenomenală în timpul antrenamentelor, Recovery Matrix-ul ajută la regenerarea după antrenamente, vitamina C te ajută să ai un sistem imunitar puternic cu toate antrenamentele dure. Cele 46 componente active în jumbo te ajută să-ți atingi obiectivele, să fii masiv, mare și puternic.
Mod de administrare – Consumă o porție (153 grame / 4 cupe) cu 500 ml de apă, în fiecare zi, imediat după antrenament. Dacă cumperi o bucată din produsul jumbo hardcore (3,06 kg), primeşti un tricou cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *