Terapie de cuplu cu tricouri

Terapia de cuplu cu tricouri 100% din bumbac, cu mesaje haioase combate monotonia si neintelegerile cotidiene, proclamand armonia, respectul si comunicarea eficienta.
Relatia va fi cu siguranta de durata, cand ei isi comanda impreuna si din acelasi loc tricourile, iar mesajele inscriptionate pe acestea se completeaza reciproc.

De pilda, cand ei stau unul langa celalalt lumea afla ca numai ea este jumatatea lui si numai el o completeaza pe ea, iar impreuna sunt cel mai cool intreg din univers. Alta varianta de tricouri personalizate cupluri: de pe pieptul ei, un deget il arata pe el, gestul fiind insotit de declaratia:”Cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodata”, iar reciproca este inscriptionata si pe tricoul lui.

102 de modele stau la dispozitia clientilor care doresc terapie de cuplu cu tricouri. Tricourile pot inlocui inelele de logodna sau verighetele cu succes.
El va fi incantat sa citeasca in pieptul ei:”Nascuta ca sa-l iubesc pe el”, iar ea va radia de fericire stiind ca menirea lui este sa o iubeasca pe ea. Cu siguranta ca lumea va zambi la aparitia lor, iar familiile cu probleme vor incerca sa depaseasca totul comandandu-si si ele tricouri pentru cuplu. Sarbatoarea iubirii poate fi celebrata cu tricouri pe cinste care sa afiseze sentimentele de care nimeni nu trebuie sa se rusineze:”Eu sunt Valentinu ei”, “Eu sunt Valentina lui”.

O forma de a face publica loialitatea si de a-ti asuma o relatie o reprezinta si purtarea unui tricou de cuplu al carui mesaj anunta:”Imi iubesc prietena!”, “Imi iubesc prietenul!”
Tocmai de aceea spuneam ca ele pot inlocui verigheta, daca procedezi cu diplomatie. Partenerul a pierdut-o sau se plange ca-l deranjeaza cand este cald sau munceste mult si i se umfla degetele? Nu spune nimic, doar pregatesteiI un tricou care sa anunte cat este el de ocupat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *