Un hobby pentru orice vârstă

Boy_with_paintbrushIn scopul de a incuraja copilul fata de arta sau pentru dezvoltarea oricarui fel de interes sau hobby, acesta trebuie sa aiba un spatiu dedicat pasiunii pe care o are, un spatiu in care se poate relaxa si in care isi poate lasa imaginatia sa curga. Ar putea fi acel loc de care chiar are nevoie atunci cand isi doreste sa fie creativ. Daca pictura este una dintre pasiunile copilului tau atunci cu siguranta va trebui sa ii oferi spatiul de care are nevoie pentru a-si pune in aplicare ideile.

Iata cateva moduri simple de a crea un spatiu de arta
Un birou – pastrati un birou sau o masa exclusiv pentru arta. Achizitionati hartie, pensule si culori pentru pictura dar si alte accesorii pe care sa le pastrati la indemana astfel incat sa nu alergati dupa ele atunci cand va trebuie.

Un sevalet – sevaletul este accesoriul indispensabil oricarui artist, fie ca este incepator sau avansat, prin urmare este indispensabil atunci cand este vorba de un spatiu dedicat artei. Pastrati-l intotdeauna echipat cu hartie si alte materiale de care aveti nevoie si lasati-l in apopierea ferestrei astfel incat copiii sa fie inspirati de ceea ce vad afara.
Spatiu in aer liber – de obicei copiii sunt mai inspirati atunci cand sunt in aer liber. Deci, ar fi indicat sa creati acest spatiu pe balcon sau in gradina unde natura insasi devine o sursa de inspiratie. De asemenea acest spatiu va fi mult mai usor de curatat.

O parte din dormitorul copilului poate fi un studio de arta – incercati sa transformati un colt din camera copilului intr-un studio de arta. Lasati-l sa exploreze atunci cand doreste si sa simta cu adevarat ca este artist.
Aminti-va faptul ca uneori si spatiul de arta are nevoie de modificari, asa ca din cand in cand puteti adauga lucruri noi, puteti face diverse proiecte artistice pentru a incuraja si sustine in continuare interesul pentru arta.
Cu totii avem nevoie de un pic de culoare in casele noastre asa ca un pic de arta nu strica. Indiferent de varsta, pictura poate deveni o forma inedita de relaxare, de exprimare a emotiilor si trairilor, dar si de dezvoltarea a creativitatii si imaginatiei. Fie ca este vorba de pictura in ulei, in culori acrilice, pe lemn, pe sticla sau pe hartie aceasta poate fi un hobby atat pentru copii cat si pentru adulti.

In concluzie, daca doriti sa va relaxati in acest mod sau sa amenajati spatiul de arta de care aveti nevoie, va invitam sa accesati site-ul nostru cu materiale pictura si sa alegeti produsele de care aveti nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *