Unde gasesti imbracaminte en-gros?

intro_1_big
Vechiul meu prieten, Ștefan, mi-a spus că ar vrea să deschidă un magazin de imbrăcăminte ieftină, considerând că aceste vremuri nu sunt propice dezvoltării unor afaceri ce implică articole de lux și că românul, vrea, nu vrea, trebuie să se hrănescă dar și să se îmbrace. M-a chemat pe la el, la un pahar de vorbă, știind că am lucrat în branșă și m-am ocupat până de curând de procurarea mărfii en-gros. Prietenul meu voia să-l informez unde poate găsi îmbrăcăminte en-gros, cu ce depozite ar trebui să ia legătura.

Bineînțeles, pentru mine, răspunsul la această întrebare era foarte ușor de dat. Asta am și făcut, informându-l pe Ștefan încă din capul locului, pentru a nu-mi mai pune întrebări inutile:

– Fane, pe outletstock.ro gasesti  imbracaminte en-gros. Concentrează-te pe această companie, fiindcă e unul dintre cei mai competitivi furnizori outlet din Europa de Est.

– Vorbești serios? De când e în branșă?

– Păi a fost înființată încă din 2007, Fănică. Încă de atunci, compania oferă articole provenite din lichidări de stocuri și surplus de producție a unora dintre cele mai vestite mărci fashion la nivel global.

– Și cum a reușit să crescă atât de repede?

– Strategia companiei i-a permis să se dezvolte și să ofere servicii complete, în colaborare cu partenerii săi producători direcți. Oferă cele mai noi colecții în ceea ce privește stilul, calitatea și modelele la prețuri cât mai avantajoase. Desigur, numai așa are o clientelă fidelă. Și eu cumpăram întotdeauna marfă în primul rând de aici.

– Și de ce luai de aici, băiete, că mulți au prețuri avantajoase?

– Fănică, pui întrebări doar ca să mă enervezi încă de dimineață? Păi ascultă doar ce mărci au hainele pe care le oferă: Blend, Bon’a parte Jack&Jones, Lee, Noa Noa, Only, Pieces, Selected Femme, Selected Homme, Vero Moda, Vila, Wrangler și multe altele, la fel de vestite. Compania oferă asistență personală tuturor clienților și e disponibilă permanent la telefon sau online, chiar și pentru tine, Fănele.

Ștefan sorbi din ceașca sa de cafea și se scărpină în cap. Avea aerul că tot ceea ce îi spun îl intrigă, de parcă abia acum pica într-o discuție despre comerț. Își drese vocea și reluă:

– După câte am înțeles, obiectul de activitate al firmei este vânzarea stocurilor de haine pentru magazine de tip outlet sau pentru întreprinzători din domeniul hainelor, cum sunt și eu.

– Exact, Ștefane, și lucrează numai cu persoane juridice. Prin intermediul site-ului poți avea acces la ofertele lor en­gros, având deci și posibilitatea de a transmite o comandă online. Pentru persoanele juridice care doresc să achiziționeze articole direct din depozitul companiei, ofertele acesteia sunt disponibile și în format PDF.

– Și ce să fac, dacă doresc să lansez o comandă prin e­mail?

– Trebuie incluse: marca, codul fiecărui articol dorit și cantitatea. Dacă te uiți pe site, vei vedea că articolele nu se vând la bucată, ci doar pe pachete sau mixuri, pe modele cu toate mărimile, serii complete și chiar incomplete, în forma în care vin de la furnizori.

– Da, da, înțeleg, murmură Ștefan. E clar că trebuie să fac o vizită companiei…

– Stai așa! i-am retezat eu avântul. Orice vizită la depozitul firmei necesită o programare prealabilă.

– Da, se prea poate, dar trebuie să văd cu ochii mei ce mi se oferă, să discut dacă mi se oferă marfă la kilogram…

– Nu se vinde la kilogram, Fănică! Orice comandă trebuie să fie de minim 100 articole și poate să cuprindă mai multe mărci, serii, mixuri sau articole din mai multe oferte. Articolele sunt noi, fără defecte. Primești factură, certificat de conformitate și originalitate, document de transport, tot ce vrei. Plata o faci la ridicarea mărfurilor sau ramburs.

– Aha, astea sunt condițiile! Păi, pare a fi un comerț civilizat, băiete…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *