Videochat-ul este pentru toți

Zilele acestea stăteam cu o colegă de facultate, în pauza dintre cursuri, la povești. Orarul este un pic cam aiurea, iar cursurile sunt puse în așa fel încât nu am timp să ajung acasă între ele, dar mă țin de la 8 la 20. Timpul de povești este din plin, iar plimbările prin mall zilnice nu lipsesc.

Îmi spunea fata că a reușit să se angajeze într-un domeniu unde nu are niciun pic de experiență și că nici nu are nevoie. Mediul este unul plăcut, fără stres și câștigul este destul de mare, în comparație cu alte domenii unde ai nevoie de experiență. Eu fiind curios, am întrebat-o unde, ce trebuie să facă? Mi-a răspuns foarte simplu și direct, videochat. Privirea mea a fost un pic cam ciudată, dar ea a continuat spunându-mi că tot ce trebuie să facă este să stea la povești cu diverse persoane, în fața unei camere, totul fiind online.

Pe când să o întreb dacă e genul acela de videochat pe care-l cunoaștem cu toții și negăm că ne interesează, mi-a spus că firma la care lucrează oferă mai multe tipuri de servicii. Pe lângă cele pe care le știe lumea și la care mă gândeam eu, oferă și videochat-uri non adult, unde doar trebuie să stea și să poarte diverse conversații inteligente. Tot ceea ce trebuie să facă, este să se îmbrace într-un anumit mod și să stea comodă în fața laptop-ului.

Nu mi-a venit să cred, i-am cerut și un link sau ceva să mă dumiresc și eu. Atunci mi-a dat adresa lor, www.yesstudio.ro. Apoi am plecat înapoi la curs. A fost o oră și jumătate, cum nu se puteau mai plictisitoare, parcă nu se mai termina acel curs. Profesorul nu era unul dintre cei mai interesanți, iar ceea ce povestea era pe cât se poate de neinteresant. O materie importantă pentru un alt profil din seria mea, pentru noi, ceva la două săptămâni.

Stăteam cu telefonul în mână, mă uitam la ceas din două în două minute și mă bătea gândul să verific acel site. Gândul îmi era tot la el, dar colegii din jur mă cam impiedicau să o fac. Ce-ar spune ceilalți dacă aș accesa asemenea site-uri lângă ei, în facultate, la curs!

E clar că nu am rezistat tentației și am reușit să accesez site-ul. Mă simțeam ca un ninja sau ceva de genul, iar informațiile de pe site nu erau atât de îngrijorătoare precum credeam. Nu aveam de ce să ascund telefonul, site-ul părea unul ca oricare altul. Chiar și conținutul era decent, totul era frumos spus și nu atrăgea atenția nimănui din jur. O activitate descrisă foarte frumos. Servicii oferite de fete antrenate, iar câștigurile promise sunt super. Ar trebui să aruncați și voi o privire.

2 thoughts on “Videochat-ul este pentru toți

  1. Da il stiu pe asta din Bucuresti, este nou si cred ca este cel mai luxos, au investit foarte mult, sunt un Fel de Barcelona sau Real madrid fata de echipele din Divizia A.

    1. Am mai auzit eu de niște spelunci, de nici nu dădeau banii la timp. Fetele au făcut scandal după 2 luni la poliție și i-au băgat la răcoare pe cei mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *