Vrei să nu-ți mai spargi telefonul? Protejează-l cu un bumper metalic Allview!

Ți-ai luat smartphone cu ecran de peste 4 inci? Atunci sigur l-ai și scăpat din mână. Și de fiecare dată, așteptând ca acesta să atiungă asfaltul necruțător, ai făcut aceeași figură.
scare

În peste 50% dintre cazuri, când dintr-o dată ai “butter-fingers” și-ți scapă prețiosul gadget din mână, acesta va întâlni asfaltul cu unul dintre cele 4 colțuri. În peste 99% din cazuri, rezultatul este un ecran spart. Ecran care de multe ori costă cât jumătate din telefon, sau, în cazul telefoanelor românești, cât un telefon nou. Însă nu-i momentul să disperi. Pentru neîndemânatici ca tine există acum o salvare. Ea se numește bumper metalic pentru allview v1 viper i 4g.

Ce face acest bumper metalic? Îmbracă telefonul tău pe laterale, astfel ca atunci când acesta îți scapă (voit sau nu) din mână, bumperul să-l protejeze. Rezultatul? Peste 50% dintre telefoane căzute într-un colț scapă fără nicio zgârietură/ fisură. așadar, tu poți răsufla liniștit, telefonul ți-e în siguranță.
Evident, un bumper metalic nu îți va transforma automat telefonul într-unul indestructibil, putând fi folosit ca și scut antiglonț. Însă îți va proteja telefonul în cazul cînd acesta vrea să se ducă la o întâlnire cu asfaltul/ gresia.

Există multe produse care se laudă că-ți salvează telefonul de orice lovitură/ căzătură posibilă. Nu credeți în minuni tehnologice. Doar dacă telefonul e înfășurat în 3 metri cubi de folie cu bule de aer, poate fi considerat indestructibil. deși dacă dai în el cu-n obuz… nu garantez integritatea lui.
Multe carcase existente pe piață sunt doar de formă. chit că-s din cauciuc, pe lângă faptul că-s extrem de greu de scos din buzunar (mai ales dacă porți pantaloni strâmți), nu protejează mare lucru telefonul în cazul unei căzături. Și-n plus, majoritatea carcaselor sunt doar plastice colorate, cu animăluțe și sclipici, neprotejându-ți telefonul.

Așadar, dacă ți-e frică să nu-ți vezi telefonul pe butuci, cu 40 lei poți scăpa de grija asta. Deoarece un bumper metalic de calitate este extrem de convenabil ca preț!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *