Vrei să-ți ajuți un prieten? Scapă-l de gândaci!

Serios acum, un mare favor pe care să-l faci unui prieten, e acela de a-l scăpa de gândaci. Nu cred să existe om sănătos la “cutia ucrainiană” care să aibă casa plină de gândaci și el să se simtă bine, ba chiar să le pună nume, ca unor animăluțe de companie. Nu, singurul gândac simpatic pe care-l știu, e cel din Wall-E. Și culmea, nemernicii nu vor să scape cu una, cu două. Cică au rezistat ei bine-merci și la bombe nucleare. NUCLEARE!
Și dacă tot m-am apucat să povestesc despre gândaci, hai să vă spun și cum mi-am scăpat un bun prieten de animăluțe d-astea de companie nedorite.
Într-o zi, dis de dimineață, mă sună telefonul. Nu-l închid noaptea, de câte ori am zis că asta voi face și am uitat întotdeauna.
Mă suna disperat un prieten, Doarian.
– Ce e băi, suna la ora asta…
– Dude, ajută-mă urgent, că-mi iau câmpii!
– Ce e mă? Ce ai pățit?
– M-au năpădit gândacii!
– Și m-ai găsit, exterinatorul goangelor, este?
– Nu mă, însă tu ai cunoștințe, dă-mi o mână de ajutor.
– Băi, păi eu sunt de la servicii deratizare oferite de Vulpea Ucigasa?
– Ce vulpe mă? Am gândaci, nu vulpi!

Până la urmă am zis că voi trece pe la el. Tot mi-era dator c-o sticlă de vin. așa că, după ce-l ajut să scape de gândaci, stăm și bem ceva. Nu vă gândiți că mă apuc eu să-i omor gândacii omului. Nici gând, mi-e silă și frică de gângăniile alea mai ceva ca de incendiu. Pentru situații de astea există profesioniștii, anume servicii deratizare oferite de Vulpea Ucigasa.

Vuplea ucigașă. Ce nume poți să pui la o firmă de deratizare? Exterminatoru’ de goange? TermiteBuster? Nu, îți trebuie ceva mai incisiv, dar în același timp drăguț. Zîna cea Rea. Gheunoaia sexy… nu, prea sună a vedetă porno de pe la televiziuni. Așadar, ce nume? Vulpea ucigașă nene! Ăla da nume. E catchy, prinde.

Așadar servicii deratizare oferite de Vulpea Ucigasa. Cea mai bună calitate. O aflasem și eu de la un prieten, când a avut probleme cu dăunătorii.

Și-am ajuns la Doarian, nu singur, ci cu echipa Vulpii ucigașe. Și cât noi am ieși afară, cu sticla de vin, ca băieții din Sălăjan, Vulpile au ucis cu sălbăticie orice urmă de gândac. Credeți c-a fost scump? Ei ași! Nici nu s-a simțit la buzunarul studențesc. Însă, partea bună e că s-a observat în casă. N-a mai avut Dorian de atunci gândaci. Nici țânțari, nici molii, nimic dăunător!
servicii deratizare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *